Személyes átvétel Pick Pack Ponton

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti az ország 190 városában megtalálható közel 600 Pick Pack Pont egyikében is. Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is. A Pick Pack Pont pontjai között megtalálod az Inmedio és Relay üzleteket, melyek közül az előbbiek bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, az utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál, pl. MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport helyszínein találhatók meg, hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 óra közötti nyitvatartással. További Pick Pack Pont átvevő partnerek a Playersroom, Sportfactory, valamint a Playmax hálózat üzletei, melyek megtalálhatók minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. A Co-op Star hálózat boltjaiban a szolgáltatást immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlóink is igénybe vehetik. A Pick Pack Pontok átvételi helyszíneit a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, így akár 00:00 – 24:00 órás nyitvatartási időben is átveheted csomagod, ez a lehetőség az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthet kedvező átvételi megoldást. Utánvétes küldemények esetén a legtöbb helyen a vételár a készpénz mellett bankkártyával is kiegyenlíthető.

Nem kell a futárt vagy a postást otthon várnod, nem kell mást megkérned a küldemény átvételére, kényelmesen és akkor veheted át csomagodat, amikor csak szeretnéd.

Amennyiben további információkat szeretne kapni a Pick Pack Pontokról, kattints ide!

A csomagfeladás díja egységes, függetlenül a rendelt mennyiség darabszámától, súlyától, egyszeri díjat számolunk fel.

Normál csomag feladásának díja: 1170 Ft
Utánvétes csomag feladásának díja: 1300 Ft (ebben az esetben a csomag árát és a szállítás díját átvételkor az átvevőhelyen kell megfizetni készpénzzel vagy bankkártyával)

Házhozszállítás a MXP Futárszolgálattal 1370 Ft

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak idıt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás elınyeit online vásárlásai során!

Válassza ki a legközelebbi Pontot és vegye át Pick Pack a csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvezı árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minıségi, hosszan nyitva tartó átvevıpontokon Ön napi teendıihez igazodva, akár 5+5 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Szabadság a mindennapokban

Pick Pack Pont-oknak köszönhetıen már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:

  • Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton
  • Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltıállomásokon
  • Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz
  • Az idınkbıl van a legkevesebb – így nincs várakozás és sorban állás
  • Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel
  • A csomag akár 5 naptári napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?

  • Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
  • A futárral történı kézbesítés túl költséges
  • Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

Országos Pick Pack Pont-hálózat

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Kényelmes csomagátvétel

Rendelje meg online a terméket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelıt o A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére o A csomag útja nyomon követhetı a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkeresı) o Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra: o E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésrıl o A csomag az értesítést követı 5+5 (Vásárló külön kérésére) napig vehetı át a Ponton o Akár éjjel-nappal átvehetı a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll. Ügyfélszolgálat elérhetısége: 06 1 881 2616 E-mail: pickpackpont@sprinter.hu Pick Pack Pont-on történı átvétel díjszabása: Megrendelés összege Szállítás díja Csomagátvétel A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetıség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon <> -ig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on. Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez! Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát. A csomagod átvétele elıtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplı személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betőjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevı „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás ırzése a vonatkozó szabályoknak megfelelıen történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megırizni köteles.